Check!

Innlegget er i kategorien Hverdag

Hei:-) lenge siden sist. Håper alle hatt en fin høstferie.

Jeg vil bare si at jeg klarte lappen idag! Er så letta!

Har du lappen?

Fredaaag

Innlegget er i kategorien Hverdag

Har sett frem til denne dagen hele uka! Jeg trives kjempe godt på skolen :-) Alle lærererne er helt råe, og alle i klassen er kjempe koselige. Men jeg sier ikke neitakk til helg fordiom. Skal nyte den så godt jeg kan. 

Var hos reguleringstannlegen igår og strammet reguleringa. Det er like gøy hver gang. Men jeg fikk kjøpt en skolesekk på veien da, kan legge ut bilde av den senere! 

Idag på skolen hadde jeg spansk for første gang, og vi har tidenes lærer. Alle hadde skikkelig latteranfall hele timen! 

Får se hva jeg gjør ikveld, det står mellom 3 alternativer. Hva skal du gjøre i kveld? 

Måtte bryte meg inn i mitt eget hus

Innlegget er i kategorien Hverdag

Heisann! :-) 

Hadde en super bursdagsfeiring på lørdag! På søndag reiste Sara igjen, og idag har jeg vært på skolen. Nå er det ikke like klein stemning i klassen som det var i forrige uke heldigvis. 

Da jeg kom hjem idag oppdaget jeg at jeg hadde glemt å ta med nøkkelen. Og mamma og søstera mi var hos tannlegen helt i Mandal. Så jeg gjorde et desperat forsøk på å bryte meg inn i mitt eget hus. Uten å lyktes. Jeg gikk bort til naboen, og han har ikke høydeskrekk så han klatret gjennom vinduet. (Takk Frank!) 

 

Jeg har også øvd til lappen idag, som jeg skal ta imorgen tidlig. Vi skal ha aktivitetsdag i morgen. Laget våres skal kle seg ut som krigere/indianere. Blir artig!

 Har også laget innkjøpsvideo idag! Skal bare gjøre et forsøk på å få redigert den, hahah. Sounds good? 

Musikkgymnaset

Innlegget er i kategorien Hverdag

Hei!

Var nede på biltilsynet idag for å ta lappen, men fikk beskjed om å vente 1-2 uker pga en søknad som måtte sendes inn til politiet. Det var skikkelig nedtur, men det er heldigvis ikke så lenge å vente. :-)

Hadde en veldig fin feiring på hytta igår. Været ble etterhvert veldig fint, og hele familien tok seg en svømmetur i sjøen.

Idag skal jeg og Silje sykle opp til Maren og være der med noen folk. Det blir koselig.


Noen av vennene mine

Jeg har forresten glemt å nevne det her på bloggen, men jeg har kommet inn på MUSIKKGYMNASET på musikklinja! Det blir veldig spennende. Jeg har valgt sang som hovedinstrument, piano som 1.bi, og ukulele som 2.bi. Vi begynner til torsdag.

 Hvilken linje går/gikk/skal du på?

øve

Innlegget er i kategorien Hverdag

Hei! Håper alle sammen har hatt en fin ferie! Det har jeg. Har jobbet nesten hele ferien. Jeg har vært vaskehjelp på gamlehjemmet. Utenom det har jeg gått sammen med fantastiske folk. ♥

De siste dagene har igrunnen bare gått til å øve. Skal ta mopedlappen til mandag!

Var forresten på avslutningsfest i går for Tina og Charlotte som flyttet bort til Grimstad i dag.Det var en utrolig koselig kveld med mye latter. Det er så rart at de ikke skal være her. Kommer til å savne dere masse!

 

 

Mamma har bakt til imorgen, vi skal nemlig feire bursdagen på hytta med sjøen.


Borsett fra å øve til lappen idag så har jeg sett litt på OL i turn, og ellers bare vært ute i det fine været ♥

Hva har dere gjort idag?

Kattene kan være håpløse

Innlegget er i kategorien Hverdag

Jeg må bare si at det er helt HERLIG å være ferdig med matte eksamen både skriftlig og muntlig. ♥   Nå er det igrunnen ingenting å gjøre på skolen de 4 dagene som er igjen. Har nemlig fri ons-fre fordi da skal de andre som ikke kom opp i noe forrige uke ha eksamen.

Forsøkte å ta et bilde sammen med Tore og Potti her om dagen.. Endte med ekstremt vellykkede bilder av oss må jeg si! Vi poserte meget fint, og akkurat i det bildet ble tatt.. Ja, du kan selv se hvordan det endte.

 

Først skulle jeg ta et bilde sammen med Tore. " Dette blir fint. " ...


Umulig. Den katten klarer aldri å være i ro.

 Potti er flink å snu seg i de rette øyeblikkene.

Så da ble det ingen vellykkede bilder denne gangen, men kanskje neste!

 

, Vennesla

Hei! Mitt navn er Maren Emilie, jeg er 16 år og bor i Vennesla. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder og andre ting. Takk for at du leser bloggen min!

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak frkMer. Bloggen skrives av © Maren Emilie og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits