Blogging

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

I det siste har jeg tenkt veldig mye på det med blogging. Jeg har vært usikker på om jeg skal blogge eller ikke. Grunnen er fordi jeg syntes det er flaut, og jeg tenker ekstremt mye på hva andre synes/tenker om bloggen. Og jeg vet heller ikke helt hva jeg skal skrive.

Men nå som jeg har fått tenkt litt, har jeg fått bestemt meg. Før blogget jeg på feil grunnlag. Jeg blogget fordi jeg ville komme på topplisten. Men nå blåser jeg i hvor mange som faktisk leser den eller ikke. Jeg vil blogge fordi at da får jeg meg en slags "dagbok" og jeg kan "lagre" minner her. Jeg blogger ikke bare for min egen skyld - men også for familien min. På denne måten kan både jeg og dem få en liten oversikt over hva jeg driver på med for tiden, og ikke minst så syntes jeg at det er gøy!

Det var nok bare det jeg hadde å si denne gangen - men ikke se bort ifra at du kommer til å se mer på denne bloggen. :-)

 Hva tenker du om det å blogge?


, Vennesla

Hei! Mitt navn er Maren Emilie, jeg er 16 år og bor i Vennesla. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder og andre ting. Takk for at du leser bloggen min!

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak frkMer. Bloggen skrives av © Maren Emilie og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits