Fredaaag

Innlegget ligger i arkivet for august 2012

Har sett frem til denne dagen hele uka! Jeg trives kjempe godt på skolen :-) Alle lærererne er helt råe, og alle i klassen er kjempe koselige. Men jeg sier ikke neitakk til helg fordiom. Skal nyte den så godt jeg kan. 

Var hos reguleringstannlegen igår og strammet reguleringa. Det er like gøy hver gang. Men jeg fikk kjøpt en skolesekk på veien da, kan legge ut bilde av den senere! 

Idag på skolen hadde jeg spansk for første gang, og vi har tidenes lærer. Alle hadde skikkelig latteranfall hele timen! 

Får se hva jeg gjør ikveld, det står mellom 3 alternativer. Hva skal du gjøre i kveld? 

Måtte bryte meg inn i mitt eget hus

Innlegget ligger i arkivet for august 2012

Heisann! :-) 

Hadde en super bursdagsfeiring på lørdag! På søndag reiste Sara igjen, og idag har jeg vært på skolen. Nå er det ikke like klein stemning i klassen som det var i forrige uke heldigvis. 

Da jeg kom hjem idag oppdaget jeg at jeg hadde glemt å ta med nøkkelen. Og mamma og søstera mi var hos tannlegen helt i Mandal. Så jeg gjorde et desperat forsøk på å bryte meg inn i mitt eget hus. Uten å lyktes. Jeg gikk bort til naboen, og han har ikke høydeskrekk så han klatret gjennom vinduet. (Takk Frank!) 

 

Jeg har også øvd til lappen idag, som jeg skal ta imorgen tidlig. Vi skal ha aktivitetsdag i morgen. Laget våres skal kle seg ut som krigere/indianere. Blir artig!

 Har også laget innkjøpsvideo idag! Skal bare gjøre et forsøk på å få redigert den, hahah. Sounds good? 

heeelg

Innlegget ligger i arkivet for august 2012

Hei! :-)

På onsdag var jeg på senteret og kjøpte litt nye ting til skolen, og på torsdag hadde jeg første skoledag (!!!) og idag har jeg også vært på skolen. Senere på kvelden var jeg på filla med en herlig gjeng. Uansett, til nå virker klassen veldig koselig! Har ikke fått hilst på alle enda men.. Litt flaut. Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med alle sammen. 

Men vi fikk idag utdelt macbook på skolen. Sara Birgitte overnatter her, såå photo booth er VELDIG gøy, hahah. 


Fiiina

        

Finere bilder finner dere ikke av oss. 

Forresten, tenkte å legge ut innkjøpet fra onsdag. Vil dere jeg skal legge ut bilder eller filme det? 

Outfit

Innlegget ligger i arkivet for august 2012


Genser fra ginatricot// høytlivsbukse fra pieces// (vet desverre ikke hvor øredobbene og smykket er fra)

Hva synes du? 

Musikkgymnaset

Innlegget ligger i arkivet for august 2012

Hei!

Var nede på biltilsynet idag for å ta lappen, men fikk beskjed om å vente 1-2 uker pga en søknad som måtte sendes inn til politiet. Det var skikkelig nedtur, men det er heldigvis ikke så lenge å vente. :-)

Hadde en veldig fin feiring på hytta igår. Været ble etterhvert veldig fint, og hele familien tok seg en svømmetur i sjøen.

Idag skal jeg og Silje sykle opp til Maren og være der med noen folk. Det blir koselig.


Noen av vennene mine

Jeg har forresten glemt å nevne det her på bloggen, men jeg har kommet inn på MUSIKKGYMNASET på musikklinja! Det blir veldig spennende. Jeg har valgt sang som hovedinstrument, piano som 1.bi, og ukulele som 2.bi. Vi begynner til torsdag.

 Hvilken linje går/gikk/skal du på?

øve

Innlegget ligger i arkivet for august 2012

Hei! Håper alle sammen har hatt en fin ferie! Det har jeg. Har jobbet nesten hele ferien. Jeg har vært vaskehjelp på gamlehjemmet. Utenom det har jeg gått sammen med fantastiske folk. ♥

De siste dagene har igrunnen bare gått til å øve. Skal ta mopedlappen til mandag!

Var forresten på avslutningsfest i går for Tina og Charlotte som flyttet bort til Grimstad i dag.Det var en utrolig koselig kveld med mye latter. Det er så rart at de ikke skal være her. Kommer til å savne dere masse!

 

 

Mamma har bakt til imorgen, vi skal nemlig feire bursdagen på hytta med sjøen.


Borsett fra å øve til lappen idag så har jeg sett litt på OL i turn, og ellers bare vært ute i det fine været ♥

Hva har dere gjort idag?

Maren Emilie

16, Vennesla

Hei! Mitt navn er Maren Emilie, jeg er 16 år og bor i Vennesla. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder og andre ting. Takk for at du leser bloggen min!

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak frkMer. Bloggen skrives av © Maren Emilie og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits